|
| Błękitna Łąka | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Arya Avlone Miejscowy
Gold : 39570 Posty : 41
Karta Postaci EXP: (0/1000)
Umiejętności: Uwodzenie(N), Leczenie(N), Skradanie się (N)
Aktualny ubiór: Jasna płucienna bluzka, wiązana na szyi, luźna, brązowa spódnica, otulona grubą, blązową narzutką.
| Temat: Re: Błękitna Łąka Nie Mar 23, 2014 11:44 pm | |
| Ruszyla zaraz za nim. Na chwile przestala sie usmiechac. -Jestes na mnie zly?-spytala zrownujac sie z nim i zerkajac na jego twarz. Sadzila ze taki czerwony sie zrobil z zimna, ale to moze jednak ze zlosci? Nie pomyslala o tym, ze beda cali mokrzy i ze Mortisowi moze to nie odpowiadac. -Przepraszam, to chyba byl glupi pomysl. Nie pomyslalam...-dodala nieco markotniejac. Chciala zeby bylo zabawnie, ale zachowala sie glupio. W koncu on jej oddal swoja szate, sam przez to mogl sie latwo rozchorowac. Oj... glupia Arya. Szla teraz ze spuszczona glowa i przygryziona warga. | |
| | | Mortis Signore Burzyciel Światów / Administrator
Gold : 43264 Posty : 142
Umiejętności: Wiedza Tajemna (N) Uwodzenie (N) Zastraszanie (N)
Aktualny ubiór: Grafitowa, wytarta szata. Popękany, metalowy napierśnik, wysokie okute buty i skórzane spodnie. Pierścień ze szmaragdem zawieszony na grubym srebrnym łańcuszku.
| Temat: Re: Błękitna Łąka Nie Mar 23, 2014 11:48 pm | |
| Mortis burmuszył się na swoją wstydliwość tak mocno, ze nie zauważył reakcji dziewczyny. Spojrzał ukrakdiem na nią i odchrzaknął zakłopotany. No tak, nie, nie był zły, przynajmniej nie na nią. Był zły na siebie, że dał się w to wplątać i, że tak szybko potrafił się wstydzić. -Hej.. - mruknął szturchając ją neico brutalnie, w swoim mniemaniu dośc pieszczotliwie. - Co masz taką posępną minę? - spytał strzepując jej troche śniegu z policzka. - Uśmiechnij się, brzydka jesteś jak się nie uśmiechasz. - dodał dumny z siebie, że sprawił jej komplement. Był takim zajebistym dżentelmenem.... | |
| | | Arya Avlone Miejscowy
Gold : 39570 Posty : 41
Umiejętności: Uwodzenie(N), Leczenie(N), Skradanie się (N)
Aktualny ubiór: Jasna płucienna bluzka, wiązana na szyi, luźna, brązowa spódnica, otulona grubą, blązową narzutką.
| Temat: Re: Błękitna Łąka Pon Mar 24, 2014 12:02 am | |
| Spojrzala na niego i zachichotala. -Ale z ciebie casanova. Wiesz jak schlebic dziewczynie.-stwierdzila z usmiechem. Przeczesala palcami kilka pasm jego wlosow ktore uwolnily sie z warkocza a w ktorych wciaz byl snieg. -Potem moge ci go splesc jeszcze raz.-powiedziala. Dobrze mu było z tymi splecionymi włosami, a jednocześnie wiedziała o ile to praktyczniejsze. -Wiesz może jak daleko jeszcze do wioski rybackiej?-spytała. | |
| | | Mortis Signore Burzyciel Światów / Administrator
Gold : 43264 Posty : 142
Umiejętności: Wiedza Tajemna (N) Uwodzenie (N) Zastraszanie (N)
Aktualny ubiór: Grafitowa, wytarta szata. Popękany, metalowy napierśnik, wysokie okute buty i skórzane spodnie. Pierścień ze szmaragdem zawieszony na grubym srebrnym łańcuszku.
| Temat: Re: Błękitna Łąka Pon Mar 24, 2014 7:14 pm | |
| -Nie potrafisz sama ocenić odległości? - spytał unosząc dłoń i wskazując kierunek przed nimi. - Już ci pokazywałem, że widać najbliższe mury miasta. Za jakieś dwie, trzy godziny góra powinniśmy tam dojść, to nie jest daleko, naprawdę. Faktycznie, warkocz był bardzo praktyczny, ale z drugiej strony bardzo... damski. Wszystko co tyczyło się fryzur dla Mortisa wydawało sie typowo kobiecymi zagrywkami i zabiegami toteż choć warkocz mu się podobał, nie sądził, by fryzura zagościła w jego jadłospisie na dłużej. Z resztą i tak nie potrafił go zaplatać. Kiedy by się rozstali, nie będzie zaczepiać obcych kobiet, by mu pomogły.. -Nie wiem, czego ludzie mogą szukać w tej norze. Ja udam się od razu do portu i jadę do domu. Spanie pod gołym niebem cholernie mi się nie podoba! - jakby stawiając kropkę nad "i" psiknął głośno i wytarł nos wierzchem dłoni. -No i masz.. Już jestem chory.. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Błękitna Łąka | |
| |
| | | | Błękitna Łąka | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |